На Львівщині від ускладнень від коронавірусу померло подружжя відомих лікарів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив на сторінці у соціальній мережі Facebook головний лікар Сокальської центральної районної лікарні Роман Швед.

Так, стало відомо, що на Львівщині від коронавірусу померло подружжя лікарів. За їх життя впродовж трьох тижнів боролися львівські медики. Подружжя лікарів Городенчуків померли від коронавірусу з різницею в один день.

Фото: Нео Радіо


У вівторок, 10 листопада, від ускладнень коронавірусу, помер чоловік Богдан Городенчук, серце його дружини Ганни Городенчук зупинилося наступного дня, у середу, 11 листопада.

«Клятий коронавірус забрав життя Ганни Миколаївни та Богдана Ярославовича Городенчуків!!! Ще одні лікарі! Подружжя лікарів! До самого свого кінця вони допомагали хворим, боролися за кожне життя!», – написав головний лікар Роман Швед.

Варто зазначити, що 79-річна Ганна Городенчук була акушером-гінекологом, вона завідувала гінекологічним відділенням у Сокальській центральній районній лікарні. Її чоловік 80-річний Богдан Городенчук був гастроентерологом, працював у тій же ж лікарні в Сокалі, був завідувачем лабораторії.

Наразі про місце та дату прощання з відомими лікарями з Львівщини нічого не відомо. Про це повідомлять згодом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, медики, силовики та рукавички за завищеними цінами: куди йдуть гроші з антиковідного фонду.

Як повідомляв Знай.uа, до лікарні не покладуть, не прооперують: Ляшко оголосив новий порядок в Україні.

Знай.uа писав, Степанов натякнув на локдаун по всій Україні.