На Львівщині 13-річний хлопчик, який пережив три зупинки серця потребує допомоги, аби побороти тяжкий недуг.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформацій портал "ЛМН".

Так, стало відомо, що 13-річний Вадим Прудивус із Нового Роздолу потребує допомоги. У хлопчика медики виявили страшну хворобу – дилатаційну кардіоміопатію (збільшення лівого шлуночка серця).

Фото: ЛМН


Медики одразу взялися за лікування Вадима, і він з 26 жовтня перебуває у реанімації в одній із львівських лікарень. Наразі його стан дуже важкий, для того, щоб врятувати дитині життя необхідна дороговартнісна операція.

Батькам хлопчика вдалося зібрати половину необхідної суми, але потрібно ще 15 тисяч доларів, тому вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти.

"Донедавна, Вадимко був здоровим життєрадісним хлопчиком із своїми дитячими мріями. Любив спорт, дбав про тварин, допомагав батькам. Страшний діагноз перекреслив усе. Хлопчик вже переніс три зупинки серця і операцію по встановленню кардіостимулятора. Зараз в нього відмовляють нирки. Дитина на діалізі. А також у Вадима збився ритм серця. Міокард не скорочується", – розповідає волонтерка Оксана Царик.

Спочатку прогнози лікарів буди дуже оптимістичними і батьки хлопчика сподівалися на швидке одужання, проте цього не сталося. Хлопчику призначили термінову операцію, яка коштує 30 тисяч доларів. Якщо все пройде добре, то за 6-8 років необхідно буде робити трансплантацію серця.

Якщо вас не залишила байдужими історія родини з Львівщини, то допоможіть врятувати ї їхнього синочка.

Реквізити для фінансової підтримки:
5168 7574 0948 9350 ПриватБанк Прудивус Г.Я.;
5375 4141 0127 7704 МоноБанк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що маленькому львів'янину потрібна термінова операція, мама благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", українку спалює агресивний рак, дочка благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя