В мережі опублікували рейтинг найкращих тренерів з лучної стрільби 2020 року.

Як повідомляє Федерація стрільби з лука України, до першої трійки увійшли одразу дві львівські тренерки. Жінки навчають молодь у Школі вищої спортивної майстерності.

Перше місце посіла Марія Гавелко - майстер спорту міжнародного класу, заслужена тренерка України зі стрільби з лука, старша тренерка молодіжної збірної команди України. Жінка тренувала таких топ-лучників як Соломія Гнип, Варвара Ілляш та Вероніка Марченко.

Друге місце отримала Світлана Колядінцева - майстер спорту міжнародного класу, заслужена тренерка України зі стрільби з лука. Вона теж тренує Соломію Гнип, також Олександра Панциру, Жанну Наумову та інших.

"Сьогодні в Україні є чотири домінуючі центри розвитку стрільби з лука. Це Чернівці, Харків, Львів, Суми. Однак саме представники Львівщини, ось уже упродовж багатьох років, є лідерами в національному рейтингу", – зауважує керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що юна Ліна Костенко з Тернопільщини закохала в себе Європу

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'янин взяв "золото" на чемпіонаті світу з самбо

Також, "Знай.uа" писав, що Усик після перемоги над Чісорою натягнув на себе прапор України