На Львівщині вівчарка напала на дворічного хлопчика.

Погриз дитину улюбленець родини, який бачив малюка щодня. Рідні визнають, що хлопчик сам спровокував пса. Однієї команди вистачило, аби вівчарка залишила дитину.

Сусіди почули грізний гавкіт та відчайдушні дитячі крики з подвір'я, де живе сім'я з трьома дітьми - маленьким дворічним Данилкою та його двома старшими сестричками. Дідусь Данилка перший кинувся на шум і побачив, як величезна вівчарка повалила дитину на землю та гризла його.

Пес Лорд практично зняв з малого скальп. Хоча хлопчика швидко визволили з пащи агресивного пса, він сильно постраждав. Батьки відвезли малого до лікарні. Аби не втратити час у заторах у Львові, їм допомогли поліцейські. Дитину з величезною скальпованою раною голови лікарі одразу направили до реанімації.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дитина поступила у стані шоку... Ви самі розумієте, коли у дитини наполовину скальп знятий з голови. Дитина відразу поступила в реанімаційне відділення, де надавалася відповідна допомога", - говорить керівник лікарні ОХМАДИТ Львівщини Олександра Бурда.

Після інциденту пса вдома не залишать. Попри те, що вівчарка ніколи не була агресивною, тепер її планують здати у притулок.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі шкуродер виколупав очі лабрадору, місто в жаху: "Знайти за будь-яку ціну"

Також портал Знай.uа писав, що у Львові таксист побив ногами пасажира через собаку: обличчя в шмаття.

Також портал Знай.uа писав, що Байден після поразки Трампа заповнить Білий Дім хвостатими кусаками: вороги не підберуться.