На Донбасі окупанти неодноразово порушували перемир'я, бойовики активно облаштовували нові позиції, що прямо суперечить умовам Мінських домовленостей.

Читайте Знай в Google News!

Кадри з передової на доказ цього опублікував у Фейсбук ветеран АТО і український журналіст Олександр Махов.

Так, журналіст зазначив, що режим повного припинення вогню на Донбасі з 27 липня російські окупанти використовували для укріплення своїх позицій та приготування до активних бойових дій.

Скріншот із відео


"На відео - окупанти облаштовують позицію на передній лінії фронту. За словами армійців - перемир‘я бойовики використовують для створення нових вогневих точок, що свідчить про підготовку до подальшої збройної агресії.

Це ще одне підтвердження, що вірити і довіряти РФ та її саттелітам - так званим «ЛНР» та «ДНР» - не можна", - зазначив він.

Варто зазначити, що одне з прописаних умов останнього перемир’я, яке діє з 27 липня, – заборона на проведення будь-яких інженерних робіт на передовій.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, герой ЗСУ з позивним "Сидір": в ООС показали, як тилові потрапляють на фронт

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині помер легендарний боєць "Айдару", плачуть навіть військові

Також, "Знай.uа" писав, щира історія одного з наймолодших воїнів ЗСУ, який захищає Україну на Донбасі