На Львівщині помер колишній викладач, якому медики своєчасно не надали необхідної допомоги.

Читайте Знай в Google News!

Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Стебник раптово помер чоловік. Зазначається, що чоловіку вчасно не надали медичну допомогу. Про це повідомляють у соцмережах.

Фото: ФБ/Сілець Пульс


"Біля гаражів лікарні дідусю стало зле. У приймальному відділені відмовилися надавати допомогу, на швидку дзвонили 2 рази, ніхто не приїхав. Добрий шофер Бориславської маршрутки допоміг довезти хворого до лікарні з якої нас далі виганяють. Аж поки людина не почала синіти та задихатися, тоді забрали у приймальне відділення", - розповіла очевидиця події Оксана Вербицька.

Скріншот

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще


Містяни впевнені, що чоловік помер через те, що йому своєчасно не надали медичну допомогу.

"Стебницька міська лікарня відмовляється приймати хворих! Мабуть, і з сімейним лікарем була укладена угода, чи як?", – зазначається у дописі адміністратора спільноти "Солець Пульс!" Романа Сігетій.

Скріншот


У коментарях до дописів, повідомляється, що помер колишній викладач англійської мови однієї з шкіл міста Стебника.

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що лікар-інфекціоніст розкрив правду про лікування коронавірусу: "Антибіотики шкодять"

Також портал Знай.uа писав, що хворого на коронавірус Зеленського закликали лікуватися у звичайній лікарні: "Зазирніть в очі вмираючим"

Також портал Знай.uа писав, що лікар-пульмолоног Світлана Гук про ознаки коронавірусу: "Зберігаються такі яскраві симптоми, як ..."