На Львівщині шукають безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому брата і не повернулася.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційний портал"Кримінал".

Так, стало відомо, що поліцією Буського відділення Кам'янка-Бузького відділу розшукується зникла безвісти Михайленко Дарія Станіславівна. Відомо, що жінку 1959 року народження, мешканку села Теребежі Буського району останній раз бачили 16 жовтня. Тоді вона вийшла з дому свого брата в селі Побич Золочівського району. Зараз про її місцезнаходження нічого не відомо, телефон жінки відключений.


Особливі прикмети зниклої: зріст 160-162 см, худорлявої статури, обличчя витягнуте, ніс прямий, губи тонкі, очі блакитні, волосся кучеряве, короткі, пофарбовані у вишневий колір з просіддю.

Жінка була одягнена в куртку чорного кольору з капюшоном і поясом на застібці, джинси синього кольору, білий шарф, гумові черевики чорного кольору. При собі мала жіночу сумочку сірого кольору та пакет білого кольору, білі туфлі, одяг, паспорт громадянина України, пенсійне посвідчення.

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цю жінку або знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номерами телефонів (067)946-34-23, (032)642-16-38. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я жінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше Під Дніпром розшукують худеньку жінку з рудим волоссям-приїхала і розчинилася в натовпі

Як повідомляє портал Знай.ua Під Києвом зникла жінка з психічним розладом-дивний погляд, куртка болотного кольору

Також Знай.ua писав, що На Львівщині зникла блакитноока жінка у чорній куртці-рідні не сплять шосту добу