У Львові шукають безвісти зниклого відомого науковця та колишнього футболіста "Карпат" Йосипа Фалеса.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційний портал "Главком".

Так, стадо відомо, що у вівторок, 10 листопада, близько 10:00 у Львові в районі Санта-Барбари на Сихові зник колишній футболіст, український науковець, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри футболу Львівського державного університету фізичної культури Йосип Фалес.

Йосип Фалес


Відомо, що чоловік має проблеми з пам'яттю, тож може забувати де живе та як його звати.

Особливі прикмети зниклого: 82 роки, зріст 175 см, сивий, має легку небритість. Одягнений у чорну куртку, чорні спортивні штани, чорні туфлі, на голові чорна кепка, в руках кульок у квіти.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка, чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номерами телефонів 0679055575 чи 0674835559. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здорові чоловіка.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток - роздавав листівки на виборах.

Також портал Знай.uа писав, що Ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари - гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті поліція знайшла зниклу школярку - побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.