На Львівщині жінка з інвалідністю шукає гроші на лікування тяжкохворого сина.

Про це у ютуб повідомляє Телерадіокомпанія Броди.

Так, стало відомо, що жінка з містечка Броди Львівської області Любов Мігонова шукає 50 тисяч гривень, щоб відправити сина на операцію до Львова. Жінка розповіла, що вона вдова та має інвалідність другої групи. Через гангрену її сину відрізали пів ноги, а тепер його потрібно везти до Львова на операцію судин.

Читайте Знай в Google News!

Наразі всі власні збереження жінка витратила на лікування сина, тому вирішила звернутися до небайдужих за допомогою. Аби прооперувати сина жінці потрібно 50 тисяч гривень. Пенсіонерка у відчаї, адже в неї пенсія 1280 гривень, тож допомогти синові не може.

Скріншот з відео


Жінка розповіла, якщо синові не зробити операцію, то він може втратити не тільки ногу, а й життя. Допомогти пенсіонерці нікому, один її син помер, ще один має інвалідність, третього вона хоче прооперувати, він єдина її підтримка.

Якщо вас не залишила байдужими ця ситуація, то допоможіть пенсіонерці врятувати сина.
Номер картки для допомоги: 4149 4991 4744 9803 Мігонова Любов Іванівна.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові не вистачає місць у лікарнях для заражених коронавірусом.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі рятують дитину, яка перекинула на себе каструлю з окропом. Дитина з опіками 1-2 стадії знаходиться в лікарні.

Нещодавно Знай передавав, що нещодавно в Україні з'явилася на світ дівчинка, у якої був діагностований рідкісний синдром Ноя-Ласкавої, при якому шкіра швидко лущиться і облазить.