У Львові від ускладнень від коронавірусу помер лікар, за життя медичного працівника його колеги боролися 25 днів.

Про це на сторінці у Facebook повідомила очільниця Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Наталія Іванченко-Тімко.

Так, стало відомо, що у Львові 8 листопада від ускладнень COVID-19 помер завідувач відділенням обласної інфекційної лікарні Ігор Мартинюк. Відомо, що чоловікові на момент смерті було 56 років.


"Друг, колега... був. Плакати не хочеться. Хочеться кричати, коли вірус забирає життя фізично здорової і ще молодої людини", – написала вона.

Медики боролися за його життя 25 днів, але його стан погіршився. Чоловіка підключили до апарату ШВЛ, проте врятувати його не вдалося.

Також очільниця Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Наталія Іванченко-Тімко закликала всіх українців дотримуватися вимог карантину. Вона зазначила, що важливо перебувати в громадських місцях в медичній масці.

Також вона порадила уникати місць з великим скупченням людей і дотримуватися соціальної дистанції. Також в цей період слід часто мити руки і використовувати антисептичні засоби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай.ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай.ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.