На Донбасі помер 20-річний десантник Олег Свинарик з Львівщини. Ще минулого року хлопець самостійно вирішив нести військову службу за контрактом.

Про це повідомив військовий Володимир Штурм.

Так, стало відомо, що на передовій у Луганській області загинув військовий з 80-ї десантно-штурмової бригади Олег Свинарик. На момент смерті хлопцеві було всього 20 років, і родом він з села Арламівська Воля Мостиського району Львівської області. За попередньою інформацією десантник міг накласти на себе руки.

Читайте Знай в Google News!


Десантник помер близько 06:00 7 листопада поблизу селища Половинкине. Наразі причини та обставини смерті військового невідомі. У штабі ООС повідомили, що смерть Олега Свинарика не належить до бойових втрат.

Загинув військовий з 80-ї десантно-штурмової бригади Олег Свинарик

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще


Варто зазначити, що у зведенні Об'єднаних сил станом на 17:00 не повідомлялося про жодні порушення режиму "тиші" від початку доби. Також не було даних про втрати серед українських захисників. В українській делегації у Тристоронній контактній групі повідомили, що Олег Свинарик міг накласти на себе руки

"За попередніми даними, причина смерті небойова, можливо, самогубство. Слідство проводиться працівниками Національної поліції України", - сказано у повідомленні Тристоронньої контактної групи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, армія США отримає зброю з кнопками для ігрового джойстика.

Як повідомляв Знай.uа, Пентагон створить автономний військовий транспорт для патрулювання міст.

Знай.uа писав, посеред Карпат виявили соратників Гітлера: "Померли в один день".