Вже незабаром українці поринуть у новорічну метушню, та будуть чекати дивовижне свято. Невід'ємною частиною новорічної казки у Львові безперечно є зимова ковзанка, яка цьогоріч запрацює із 20 листопада.

Відповідне рішення ухвалив і виконавчий комітет Львова.

Так, сезонну льодову ковзанку облаштує ТзОВ «Наукововиробнича фірма «Відкриті комп’ютерні системи» (ВІКОС). Фірма уже декілька років підряд організовує ковзанку у центрі міста. Згідно з даними Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові і займається організацією видів відпочинку та розваг.

Читайте Знай в Google News!

Щоб безперешкодно відкрити зимову ковзанку підприємство має укласти договір на прибирання території під час її функціонування. На місці мають організувати надання невідкладної медичної допомоги.

Ковзанка на площі Ринок. Фото: То є Львів


У зв'язку із пандемією коронавірусу всі працівники мають перебувати лише у захисних масках та гумових рукавичках, які вони мають замінювати кожні 2 години. Також організатори повинні розмістити у доступних для відвідувачів місцях станції дезінфекції рук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Львів готується зустрічати Новий рік в умовах пандемії - з ялинкою і соціальною дистанцією

Як повідомляв "Знай.ua", НП на залізниці: 14 вагонів зійшли з рейок у Кривому Розі, кадри з місця

Знай.ua писав, зарплати в конвертах, пільговий проїзд і новий прожитковий мінімум - в Мінсоцполітики попередили, до чого готуватися українцям.