Дівчина довгий час займалася шиттям та за звичкою один ґудзик тримала в роті. Попри це вона собі щось наспівувала та паралельно обговорювала з матір'ю останні новини, передає Нastroy.

Читайте Знай в Google News!

Несподівано дівчина глибоко зітхнула та забилася в конвульсіях і горло почав роздирати жахливий кашель. Її рідні одразу не зрозуміли, що відбувається та не могли надати їй першу допомогу. Невдовзі серце у неї зупинилося та вона перестала дихати.

Фото: nastroy


Побачивши інструменти для шиття і розкидані ґудзик, родичі зрозуміли, що сталося. Виявилося, що ґудзик застряг в трахеї, перекривши доступ до кисню. Дівчина моментально почала синіти, а найближча лікарня знаходилася далеко від будинку.

Коли дівчину все ж привезли, лікар відразу виніс діагноз смерть від задухи. Через день дівчину похоронили. Її гарно нарядили, на пальці залишили її улюблене золоте кільце.

Після похорону, як і годиться, відбулися поминки. Однак йшли вони недовго, бо у двері постукали. На свої ж поминки прийшла «мертва» дівчина, налякавши до смерті всіх гостей. Дівчина була вся в бруді і ледве стояла на ногах.

Наступного ранку з'ясувалося, що ґудзик, який вона проковтнула, перекрив кисень не повністю, крізь дірочки проходило достатньо, щоб мозок залишався живим, проте серцебиття сильно сповільнилося, через це дівчина втратила контроль над своїм тілом. Вона чула все, але не могла нічого зробити.

Дівчина так би й загинула якби не жадібні грабіжники, які хотіли отримати її золоте кільце. Вночі вони вирили могилу, зняли кільце, вирішили також поживитися і сукнею. Знімаючи плаття, вони різко перевернули дівчину на спину, внаслідок чого ґудзик і вискочив, дівчина нарешті зітхнула. Так дівчина прийшла до тями і як ні в чому не бувало пішла додому.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Харковом помер директор легендарного заводу - його поважала вся Україна.

Як повідомляв портал Знай.uа Личаківський цвинтар у Львові засяяв тисячами лампадок: любимо і пам'ятаємо.

Також портал Знай.uа писав про похорони і поцілунки з "перчиком": померлий від Covid-19 митрополит зможе забрати когось "з собою"