Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії часто епатує публіку відвертими образами на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим. Дівчина зізналася, що неполадки в особистому житті почалися ще в грудні. З моменту їх пишного весілля у Венеції пройшло менше ніж рік.

Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/


Але попри це молода красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. У дівчини насичений робочий графік, і вперше за довгий час вона зважилася на кардинальні зміни - перефарбувалася з "фірмового" попелястого блонда на русявий, карамельний відтінок.


Щоб продемонструвати свій новий образ артистка приміряла розкішну довгу сукню золотого кольору. Жіночний образ Аліна доповнила вечірнім нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Підписники зірки одразу осипали її компліментами та відзначили, що новий образ дуже пасує їй.

"Красуня в будь-якому кольорі!!!", "В рудий! Бачила вчора у тебе в сторіс. Дуже красиво!", "Чорний ШИКАРНА красуня", "Не знаю який, але вам дуже личить. Шикарна жінка.", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.