У Львові уже багато років хочуть кардинально змінити площу імені Івана Франка. Для цього архітектори мають одразу кілька варіантів: "Круговий рух для автотранспорту", "Три сторони трикутника", "Т-подібне перехрестя" та "Повне трамвайне кільце", передає портал "032".

Читайте Знай в Google News!

З поміж цих варіантів міська влада не могла обрати один, тому це рішення дали на розгляд містянам. Перш ніж починати роботи й тендер за цим проєктом, вирішили дати слово мешканцям Львова. Планують врахувати конструктивні пропозиції, щоб обрати варіант, який підходить більшості.

Свою думку львів'яни можуть висловлювати на "Гарячій лінії міста" або у коментарях до тематичного відео на каналі заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрія Білого в ютубі.

Якою хочуть зробити площу Франка у Львові


Варто зазначити, що площу імені Івана Франка хочуть реконструювати через те, що у години пік, коли львів'яни повертаються додому чи їдуть на роботу, велика кількість транспорту завмирає у заторах. Головна мета реконструкції - звільнити цю ділянку дороги від заторів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садового звинуватили в мерзенній афері з комунальним транспортом: "в обхід ProZorro"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Буряк пустив школярів Запоріжжя в тролейбуси безкоштовно-вибори на носі

Також "Знай.uа" писав, що Кернес прокотився на новому тролейбусі і застукав" голих " харків'ян на гарячому