Поки українка Оксана гарувала на заробітках в Італії аби забезпечити гідне життя собі та своїй родині, її чоловік почав зраджувати та навіть привів додому іншу, передає портал "Мolbuk.uа".

Читайте Знай в Google News!

Жінка понад десять років працювала в Італії, доглядаючи за літньою сеньйорою. Поїхала туди, бо хотіла добудувати будинок у селі, придбати синові квартиру в Чернівцях та оплатити його навчання в університеті. Коли жінка вирішила їхати на заробітки, її син ходив ще до школи.

Заробітчани, скріншот YouTube
Заробітчани, скріншот YouTube


Спочатку українка дуже сумувала за сином та чоловіком, щодня телефонувала та висилала все зароблене додому. На собі жінка економила. Проживала і харчувалася у господарів, одяг брала біля сміттєвих контейнерів.

Спершу жінці було дуже важко, й іноді хотіла навіть поїхати додому. Але вона терпляче заробляла гроші, бо треба ще меблі придбати, чоловік машину нову захотів.

“Коли син повідомив, що хоче одружуватися, дуже зраділа. Подумала, що справлю йому весілля і вже залишуся вдома, бо стомилася за ці роки прислуговувати. Сказала про це сеньйорі, вона дуже засмутилася, бо звикла до мене. Летіла додому, наче на крилах, із головою поринула у весільні клопоти. Хотіла справити синові весілля на вищому рівні”, – продовжує Оксана.

За весільними турботами жінка не помітила, що між нею та чоловіком з'явився холод. Вечорами він десь пропадав, та запитував, коли вона вже поїде назад. На весіллі єдиного синочка Оксана була щаслива як ніколи, зустрічала гостей, благословляла молодят. Бачила, що чоловік постійно біля якоїсь молодої жінки, але подумала що то його родичка якась.

Заробітчани, фото з youtube
Заробітчани, фото з youtube

Популярні новини зараз
Тарифи на електроенергію зростуть: на які квитанції українцям очікувати з 1 листопада Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще


До Оксани підійшла колишня однокласниця Марія і спитала, чи не бачить вона, що під носом робиться. Сказала, що поки Оксана в Італії спину гнула, чоловік привів собі молоду жінку, живе з нею вже два роки.

“Неправда! Ти заздриш нам, тому й зводиш наклеп на мого чоловіка. А він кохає тільки мене!” – кричала Оксана.

Але тут Оксана й прозріла. Виявилося що чоловік вже давно живе з іншою жінкою, а та навіть дитину йому народила. А ті гроші, що вона висилала, він тратив на свою нову сім’ю. Ще образливіше стало жінці, коли та дізналася, що син все знав, але не розповів, бо боявся, що вона перестане присилати гроші, а вони вже всі звикли до безбідного життя.

Після цього жінка вирішила знову повернутися до Італії та розпочати нове життя, й забути про весь той кошмар, який довелося пережити.

“Знову повертаюся до Італії. Зателефонувала сеньйорі, вона сказала, що радо прийме мене. Нехай живуть собі. Бог їм суддя. Не знаю, що буде далі. Напевно, доведеться доживати віку на чужині…”, – говорить зі слізьми Оксана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Польщі посилили карантин, заробітчани заздрять українцям

Як повідомляв портал "Знай.uа", держава змусить заробітчан ділитися своїми кровними

Також, "Знай.uа" писав, що українських заробітчан обкладуть новим податком