Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла, що разом зі своїм чоловіком Віталієм Човником перехворіла на COVID-19.

Про це співачка розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Зірка розповіла, що в неї хвороба минула у легкій формі, на відміну від її чоловіка, у якого з'явилися важкі ускладнення.

Читайте Знай в Google News!

"Не хотіла про це раніше розповідати, коли ми хворіли. Тому що мало тут приємного. Дійсно важко емоційно, важко психологічно. Тому наразі не хотілося зайвих питань", - говорить Ірина Федишин.

Ірина Федишин, фото Instagram
Ірина Федишин, фото Instagram


Ірина Федишин повідомила, що у її чоловіка розвинулась двостороннє запалення легенів, у лікуванні якого не допомагали навіть антибіотики. Співачка зізналася, що стан коханого її дуже налякав.

"Було двостороннє запалення легенів. І коли він пропив сім днів антибіотик, ми пішли зробили КТ, після чого з'ясувалося, що аналізи погіршилися і запалення збільшилася. Це нас дуже налякало", - розповіла Ірина

Наразі, подружжя одужало і продовжує радувати своєю діяльністю своїх шанувальників. Зірка закликає всіх українців берегтися та не нехтувати засобами індивідуального захисту.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин вилізла на капот з водійського сидіння і розповіла, що з нею сталося.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відома співачка показала в мережі, як батрачить на городі: і сина підключила.