За вікном вже похмура листопадова погода. У такі дні хочеться залишатися вдома і переглядати улюблені фільми з різними смаколиками, або ж приймати дорогих гостей. Для тих, хто не дуже любить солоденьке пропонуємо рецепт млинцевого торта з куркою, грибами і сиром
Це закусочний торт вийде у кожного і підкорить як ваших рідних, так і всіх гостей за святковим столом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Продукт
Для тіста:
Борошно пшеничне - 2,5 склянки
Молоко - 2 склянки
Яйця - 2 шт.
Цукор - 1 ч. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Олія рослинна - 60 мл (4 ст. ложки)
Для начинки:
Яйця ( відварені) - 3 шт.
Сир твердий - 150 г
Курячі стегенця ( відварені) - 2 шт.
Опеньки мариновані - 150 г
Часник - 1 зубчик
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Майонез - за смаком
Для прикраси:
Зелень свіжа - за смаком
Спосіб приготування:
Для начинки попередньо відварюємо яйця і куряче м'ясо до готовності.
Далі готуємо млинцеве тісто. З'єднуємо яйця з сіллю і цукром, злегка збиваємо. Додаємо частину молока і перемішуємо. Всипаємо всю муку і перемішуємо. Додаємо молоко, що залишилося і перемішуємо до однорідності.
В самому кінці додаємо в тісто рослинну олію і добре перемішуємо. Тісто виходить трохи густіше, ніж на звичайні млинці. Даємо тісту постояти 10 хвилин. З готового тіста на сухій добре розігрітій сковороді смажимо млинці з двох сторін до золотистості.
Готуємо інгредієнти для начинки. Варене куряче м'ясо відокремлюємо від кісток, дрібно нарізаємо і викладаємо в чашу. Мариновані гриби теж дрібно нарізаємо і додаємо до курки. Трохи цілих маринованих грибочків залишаємо для прикрашання.
Сир натираємо на дрібній тертці, відправляємо до курки з грибами. Варені яйця натираємо на крупній тертці, додаємо до решти інгредієнтів начинки. Додаємо подрібнений (видавлений через прес) часник і майонез. Солимо і перчимо до смаку. Перемішувати.
Збираємо закусочний торт на тарілці, чергуючи млинці з начинкою. Останній млинець залишаємо без начинки. Цей млинцевий торт з куркою, грибами і сиром відмінно нарізається, шикарно виглядає в розрізі і найголовніше - це дуже смачно!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, топ-13 кулінарних лайфхаків від кухаря-віртуоза Джеймі Олівера: їжа як мистецтво.
Як повідомляв Знай.uа , як приготувати макарони, щоб вони не злиплися і не розвалилися: маленькі хитрощі.
Знай.uа писав, ви закохаєтесь в цей спосіб: як приготувати листкове бездріжджове тісто за 10 хвилин.