За вікном вже похмура листопадова погода. У такі дні хочеться залишатися вдома і переглядати улюблені фільми з різними смаколиками, або ж приймати дорогих гостей. Для тих, хто не дуже любить солоденьке пропонуємо рецепт млинцевого торта з куркою, грибами і сиром

Це закусочний торт вийде у кожного і підкорить як ваших рідних, так і всіх гостей за святковим столом.

Читайте Знай в Google News!

Продукт

Для тіста:
Борошно пшеничне - 2,5 склянки
Молоко - 2 склянки
Яйця - 2 шт.
Цукор - 1 ч. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Олія рослинна - 60 мл (4 ст. ложки)

Для начинки:
Яйця ( відварені) - 3 шт.
Сир твердий - 150 г
Курячі стегенця ( відварені) - 2 шт.
Опеньки мариновані - 150 г
Часник - 1 зубчик
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Майонез - за смаком

Для прикраси:
Зелень свіжа - за смаком

Спосіб приготування:

Для начинки попередньо відварюємо яйця і куряче м'ясо до готовності.

Далі готуємо млинцеве тісто. З'єднуємо яйця з сіллю і цукром, злегка збиваємо. Додаємо частину молока і перемішуємо. Всипаємо всю муку і перемішуємо. Додаємо молоко, що залишилося і перемішуємо до однорідності.


В самому кінці додаємо в тісто рослинну олію і добре перемішуємо. Тісто виходить трохи густіше, ніж на звичайні млинці. Даємо тісту постояти 10 хвилин. З готового тіста на сухій добре розігрітій сковороді смажимо млинці з двох сторін до золотистості.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Готуємо інгредієнти для начинки. Варене куряче м'ясо відокремлюємо від кісток, дрібно нарізаємо і викладаємо в чашу. Мариновані гриби теж дрібно нарізаємо і додаємо до курки. Трохи цілих маринованих грибочків залишаємо для прикрашання.


Сир натираємо на дрібній тертці, відправляємо до курки з грибами. Варені яйця натираємо на крупній тертці, додаємо до решти інгредієнтів начинки. Додаємо подрібнений (видавлений через прес) часник і майонез. Солимо і перчимо до смаку. Перемішувати.


Збираємо закусочний торт на тарілці, чергуючи млинці з начинкою. Останній млинець залишаємо без начинки. Цей млинцевий торт з куркою, грибами і сиром відмінно нарізається, шикарно виглядає в розрізі і найголовніше - це дуже смачно!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, топ-13 кулінарних лайфхаків від кухаря-віртуоза Джеймі Олівера: їжа як мистецтво.

Як повідомляв Знай.uа , як приготувати макарони, щоб вони не злиплися і не розвалилися: маленькі хитрощі.

Знай.uа писав, ви закохаєтесь в цей спосіб: як приготувати листкове бездріжджове тісто за 10 хвилин.