У понеділок, 3 листопада, у Львові жінка випадково виявила справжній стихійний ринок. З початку карантину вона вже встигла й забути, як вони виглядають.

Так, користувачка Галина Крупінська опублікувала на своїй сторінці у Facebook фото, зроблені на вулиці Личаківській, 53.

Невідомі особи спокійнесенько продають тут овочі, фрукти та зелень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У “Муніципальній варті” повідомили, що на місце відправили працівників відділу проведення рейдів.

Якщо у продавчинь не буде належних документів на здійснення торгівлі, у них можуть вилучити товар.

Варто нагадати, що Знай розповідав про те, які овочі та фрукти продаються на тернопільських ринках. Журналісти показали, як лабораторія одного з ринків проводить перевірку фруктів і овочів на наявність нітратів.

Також Знай повідомляв, що восени ціни можуть змінитися, а українці залишаться без борщового набору. Економісти зробили свій прогноз за цінами на основні групи продуктів харчування.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві відновлять проведення традиційних ярмарків. Одна з них пройшла в минулі вихідні 25-26 липня.