Ольга Фреймут і її партнер по танцях Ілля Падзіна покинули проєкт "Танці з зірками" в 10-му випуску, який відбувся в неділю, 1 листопада.

Телеглядачі вирішили подарувати ще один шанс вокалісту групи "Без обмежень" і віддали за нього більше голосів, ніж за телеведучу.

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram подякувала всім за співпрацю. А також зазначила, що вона вдячна всім глядачам, які відправляли за неї голоси.

Ольга Фреймут на Танцях з зірками, фото Instagram
Ольга Фреймут на Танцях з зірками, фото Instagram


"Жити за принципом фокстроту: в обіймах надійного партнера; робити широкі і сміливі кроки; високо і гордо тримати голівоньку, попри всі перепетії. Друзі, дякую Вам за те, що так голосували - несподівано було дотанцювати до 10 ефіру", - зазначила вона.

Також вона подякувала партнеру Дмитру Дікусару з яким Фреймут танцювала в 10-му випуску шоу та відзначила, що з ним "танцювати божественно".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Фреймут вилаяла українців за поведінку в готелях

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Фреймут "віджала" у Лесі Нікітюк юного красеня

Також, "Знай.ua" писав, що Фреймут вперше зізналася, як боролася за свого чоловіка з Нікітюк