Український співак, народний артист Олександр Пономарьов є невід'ємною частиною українського шоу-бізнесу вже багато років.

Зараз йому 47 років, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок. Він часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого професійного та особистого життя.

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram



Так нещодавно Пономарьов показав, як годує свою улюблену маленьку собачку солоденьким.

Скріншот


"Сьогодні цікаве Свято - День годування птахів вівсяним печивом. Моя пташка від печива відмовилася. Зі Святом!", - написав Пономарьов під відео.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під відео співака.

"Смакота, а особливо якщо з рук люблячого господаря.У нас в родині та сама проблема: щоб з'їсти морозиво, то треба ховатися від нашої пекінески Асюніч", "Зблизька...наче родичка Чубаки сорі, за порівняння", "Яка Гарна!!! З Днем Чоловіків Олександр Валерійович!!! Дякую що Радуєте нас своєю Чарівною музикою!!!", "Ого, яка... Пташка", "Смачного дівчинці гарненькій", "Яка милота. Моя собачка Діна, також полюбляє морозиво", "Ой, як смачно, аж морозива захотілось", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пономарьов з пляшкою в руках "поржав" з українців.

Як повідомляв Знай. ua, Олександр Пономарьов згадав свої дикі витівки, тепер соромно.

Також Знай. ua писав, що Пономарьов побачив пророцтво про пандемію в старому журналі.