У Львові невідомі намагалися пошкодити новий фонтан біля Оперного театру.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР

Так, стало відомо, що обслуговуючий персонал фонтану біля Оперного театру зафіксував розлиття технічного масла на верхній поверхні фонтану. Масло просочилось у середину технічного приміщення, однак встановлені фільтри його виловили.

Фото умовне, автор: Роман БалукЗавантажити фото


«Розлиття технічного масла на верхній поверхні нового фонтану біля Оперного театру розцінюємо як спробу пошкодити фонтан. Масло було розлито так, що воно просочилося в середину. Однак завдяки спеціально встановленим фільтрам його виловили, і воно не пошкодило обладнання, розташоване в технічному приміщенні (під землею)», — розповів Андрій Зозуля, голова Галицької РА.

За цим фактом буде скеровано лист у поліцію, а також буде посилено охорону площі і фонтану.

Нагадаємо, з 22 жовтня на площі перед Львівським оперним театром запрацював новий сухий фонтан. За фінансової підтримки благодійного фонду «Сокар Благо» вдалося реалізувати проєкт київських архітекторів, який запропонував нове концептуальне перевтілення всього простору біля Оперного театру.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Кличка заговорили про підвищення ціни на проїзд у транспорті: "Чистий фейк"

Також портал Знай.uа писав, що метро в Харкові "пішло в мінус" на 230 мільйонів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Львів заполонили комунальники Садового зі шлангами - купають, як перед весіллям.