У Львові небайдужі готують обіди для людей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Про це повідомляють у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Для організації обідів волонтери збирають продукти, готують блюда та роздають людям, які цього потребують.

«3 та 4 листопада у Львові відбудуться безкоштовні обіди в рамках багаторічного проекту "Нагодуй голодного". Зокрема, у вівторок, 3 листопада, у Левандівському парку о 13:00 та у середу, 4 листопада, у парку Горіховий гай о 13:00», - пишуть на сторінці проекту.

Волонтери зазначають, що вибори минули, і тепер «всі затихли і піаритись вже не треба».

"Ну що, вибори закінчились, а наш проект нікуди не дівся. Бо ми як годували потребуючих людей на вулицях, так і будемо далі, доки вистарчить сил і здоров'я . Спеціально не хотілось писати про потреби, бо рівень "благодійності" і "благодійників" в ФБ просто зашкалював останній місяць. А тепер, коли всі затихли і піаритись вже не треба, можна привернути вашу увагу до "постійного" і не політичного?», - додають волонтери.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

За їхніми словами, щотижня їм вдається готувати і роздавати близько трьох сотень повноцінних обідів. До них приходять переважно пенсіонери, безхатчанки, люди з інвалідністю, багатодітні родини.

Крім сезонних овочів та продуктів львів’ян закликають жертвувати теплі речі, адже зима не за горами.

«Як до проекту залучити рідних дітей? 80% за статистикою мають рідних, які дуже зайняті, щоб піклуватись рідними. Часто приймаю участь, допомагаю, але ще частіше задаю собі питання. Чому? Чужим не байдуже, а рідним все рівно», - пишуть у коментарях городяни.

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині розшукують пенсіонера у бордовій сорочці-пішов по гриби

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Харківщині розшукують хлопця з великими очима-вийшов з дому і зник

Також «Знай.uа " писав, що На Львівщині пенсіонер пішов за грибами і зник-перелякані собаки повернулися додому без господаря