Львів вразило повідомлення про несподівану смерть молодого лікаря-радіолога. Про це повідомляють на офіційній сторінці «Українського Лікарського Товариства» у Львові.

Як зазначається, Володимир Ковалик, лікар-радіолог, променевий терапевт Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру, пішов з життя у п’ятницю, 30 жовтня.

У 38-річного Володимира залишилося троє дітей. Колеги та пацієнти говорять про нього як про чудового лікаря, чуйну, порядну та добру людину.

«Українське лікарське товариство у Львові висловлює щирі співчуття з приводу раптової смерті Володимира його рідним, близьким та колегам», - зазначається на сторінці.

У коментарях до допису містяни приєднуються до слів співчуття родині померлого медика.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Причину смерті Володимира Ковалика поки не називають.

Нагадаємо, що на Тернопільщині померла вчителька, ридає вся школа. Про причини смерті Оксани Михайлівни інформації не повідомляли.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі помер легендарний артист і керівник театру

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині раптово помер ангел у білому халаті, Україна ридає