У середу, 28 жовтня, зупинилося серце 29-річного Сідельника Ореста Степановича - старшого лейтенанта учасника бойових дій на сході України. Чоловік довгий час протистояв смертельному недугу.

Про трагедію повідомило командування військової частини 4114.

Орест Сідельний проходив службу на посадах заступника командира мінометної батареї з озброєння механізованого батальйону 51 окремої гвардійської механізованої бригади 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, заступника командира мінометної батареї з озброєння механізованого батальйону 14 окремої механізованої бригади ОК "Північ" та ОК "Захід" СВ ЗСУ.

Навесні 2014 року Орест Сідельник вирушив на схід. Спочатку був Маріупольський аеропорт, далі Савур-Могила. Мінометна батарея, де старший лейтенант Орест Сідельник був заступником з озброєння, знаходилась в Таранах та Петрівському.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік звільнився в запас ЗСУ у 2018 році, коли закінчився термін контракту, а в тому ж році вступив до лав Національної гвардії України на посаду командира комендантського взводу роти бойового забезпечення.

Та, на жаль, усі плани зруйнувала хвороба: лікарі дагностували меланому порожнини носа та верхньощелепної пазухи. Ореста прооперували та провели необхідне лікування. Попри це повторні дослідження показували, що хвороба не планує відступати. Подальше лікування не допомогало, і врешта-решт хвороба перемогла.

У старшого лейтенанта Ореста Сідельника залишилась молода дружина та 2-річна донечка.

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі вистояли під кулями окупантів і кинулися на порятунок людських осель від пожеж

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС

Також "Знай.ua" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати