Житель Львівщини у квітні 2020 року вивіз за межі населеного пункту та викинув у рів останки яловичих туш. Слідчі Жовківського відділення поліції встановили, що особа правопорушника. Про це йдеться в повідомленні Нацполіції у Львівській області.

Ним виявився 56-річний чоловік, який незаконним способом позбувся останків тварин. Їх він скинув у рів, що наражало на небезпеку жителів найближчого села, а також забруднило ґрунт і воду.

Чоловікові було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 239 Кримінального кодексу «забруднення або псування земель». Йому загрожує штраф у сумі 1000-4000 неоподатковуваних податком доходів громадян. Поліцейські направили обвинувальний акт до суду.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі в посадці невідомі виклали в ряд черепа тварин. Звалище черепів рогатої худоби знайшли місцеві жителі. У посадці, зовсім поруч із зупинкою громадського транспорту по вулиці Василя Сергієнка невідомі виклали в ряд близько шести черепів тварин.

Також Знай повідомляв, що група археологів на місці поховання кам'яного віку виявила останки древніх собак віком понад 8 400 років. Місце, де були виявлені собаки, є частиною великої ділянки, де місцева влада і археологи в даний час проводять одні з найбільших археологічних розкопок.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Харківщині волонтери знайшли шкуру вбитого лося. Останки тварини були виявлені в Чугуївському районі.