У Львові розшукують родичів чоловіка, якого напередодні доставили у "Львівську обласну державну клінічну психіатричну лікарню".

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написав Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у Львові шукають родичів чоловіка, який зараз перебуває на лікуванні в КНП ЛОР "Львівська обласна державна клінічна психіатрична лікарня" по вулиці Кульпарківська. Відомо, що чоловіка виявили 16 жовтня на вулиці Сихівська, 5.

Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича


"Невідомий громадянин на даний час не встановлений та проходить лікування. Якщо комусь відома дана особа, просимо сповістити" - зазначив у своєму дописі у соціальній мережі фейсбук Ігор Зінкевич.

Уважно придивіться до фото якщо ви знаєте цю людину чи її родичів, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером теелфону+380 (68) 054 01 21.

Скріншот

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Києвом дідусь загубив у лісі двох маленьких онуків - захопився грибами. Пенсіонер намагався самостійно знайти онуків, але це йому не вдалося і він подзвонив в поліцію і повідомив про зникнення дітей.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині розшукали зниклу після сварки з мамою школярку - вдома зустрічають з ременем і сльозами. У Чернівецькій області правоохоронці розшукали неповнолітню дівчинку, яка після сварки з мамою пішла з дому і не поверталась.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську двоє малюків просили у перехожих їжу, сидячи на підвіконні: "Мама пішла" Перехожа почула крики про допомогу, які доносилися з квартири на першому поверсі і відразу викликала поліцію.