Мешканців Львова закликають бути обережними, бо у регіоні активізувалися телефонні шахраї.

Про це львів'янка Ірина Стомарівська повідомила у групі "Людонька порадьте" у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що львів’янка Ірина Стомарівська, яка є художником фейс і бодіарту постраждала від телефонного шахрайства. Жінка розповіла, що їй зателефонував "депутат" і замовив на 15:00 на благодійний захід розмалювати діток-сиріт у центрі міста.

Ірина Стомарівська


О 14:30, коли вона доходила до місця замовлення, замовник "Олександр" подзвонив і попросив купити діткам у супермаркеті дві коробки цукерок.

"Я забігла у супермаркет, він подзвонив ще раз, обрав які саме цукерки і попросив на касі спитати про наявність у них пакету поповнення Vodafone. Весь цей час Олександр залишався зі мною на телефонній лінії. Оскільки на касі пакетів поповнення не продають, є лише термінал, Олександр попросив поповнити через термінал. Бо немає можливості вибігти. Все віддасть! Я ж вже через 10 хвилин буду у них на замовленні.

Я віднеслась до цього з розумінням, сказала, що зможу поповнити! Та коли сума прозвучала 500грн, мені стало якось дивно (як це я поповню рахунок чужій людині, яку навіть не бачила, на таку суму?) але це була лише секунда сумніву Я сказала, що маю лише 300грн і поповнила на цю суму", - написала вона.

Через 5 хвилин жінка вже була на площі Ринок. Проте Олександр передзвонив знову та сказав що через те, що сума неповна пакетні хвилини не прийшли, чи не могла б я поповнити рахунок зі своєї карточки ще на 500грн, а він гроші мені на картку перекине.

"Я написала номер картки, та гроші не приходили. Тут я зрозуміла, що МЕНЕ РОЗВОДЯТЬ та не могла в це повірити. Олександр зателефонував знову, сказав, що перевів мені 1000 грн, щоб я йому поповнила рахунок. Я сказала, що гроші не прийшли. На що він пояснив, що це затримка між Монобанком і Приватбанком, кошти прийдуть через пів години чи не могла б я поповнити зі своїх грошей. Жінка сказала, що не може, бо у неї на картці немає грошей вже чекаю його під міською радою", - пише вона.

Після цього Олександер зазначив, що вже підходить до неї, але жінка його так і не дочекалася. На цьому історія і закінчилась.

Скріншот

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом, в Борисполі, патрульним поліцейським попався водій мопеда, рівень алкоголю в крові якого був практично смертельним.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом парашутист розбився за загадкових обставин.

Також Знай.uа писав, що у Києві обмежать рух для пішоходів і транспорту на деяких вулицях, а поліція перевірятиме у громадян документи, які засвідчують особу.