12-річний львів’янин Олексій Яремій завоював «срібло» на автоперегонах в Італії. Хлопчина займається картингом з шести років.

Про це повідомило Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що львівський школяр Олексій Яремій став срібним призером Rok Cup Singha Trophy на змаганнях Rok Cup Superfinal 2020, що проходили в Італії на картодромі Franciacorta.

12-річний львів’янин завоював «срібло» на автоперегонах в Італії


12-річний Олексій Яремій займається картингом уже майже шість років, а вперше участь в автоперегонах взяв у 2015 році у Львові. У 2020 році хлопчик почав виступати у складі професійної італійської команди AV Racing. Окрім Олексія, у команді виступають пілоти з Польщі, Австралії, Італії та Угорщини.

Михайло Яремій, батько юного спортсмена розповів, щоб взяти участь в автоперегонах Rok Cup Superfinal 2020, Олексій понад півтора місяця тренувався в Італії.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що львів'янки стали призерами чемпіонату України з художньої гімнастики.

Також Знай писав, що 10-річна Діана Коленнікова зі Львівщини стала чемпіонкою України з настільного тенісу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області завершився Чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів та молоді.