У Львові волонтери взялися рятувати заражених коронавірусом, яких не взяли до лікарень міста. Благодійний фонд» Крила надії " терміново шукає додаткові кисневі концентратори. Їх передадуть тим, хто не потрапив до лікарень і не отримав можливості лікуватися з доступом до кисню.

Волонтери розповіли, що кожен новий хворий наближає Регіон до критичної ситуації. Про ситуацію розповів ТК»Перший Західний". Поки хворі чекають своєї черги потрапити в лікарню і отримати кисень благодійний фонд буде підтримувати цих людей за допомогою кисневих концентраторів. Мешканцям Львівщини привозитимуть додому обладнання.

Волонтери домовилися закупити 30 концентраторів, для цього їм необхідно понад 1 мільйон гривень. Тому вони просять усіх небайдужих громадян допомогти зібрати ці кошти.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині за минулу добу зафіксували 18 смертей внаслідок коронавірусу. Міський штаб з протидії коронавірусу, на 08.00 у Львові та на Львівщині підтверджено 28 484 випадки інфікування коронавірусом, з них 815 — летальні (18 осіб померли за останню добу).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай писав, що у квітні 2020 року Міністерство охорони здоров'я затвердило єдиний протокол лікування COVID-19. До жовтня даний список оновили через неефективність або небезпеку препаратів.

Нещодавно Знай передавав, що реанімація інфекційного відділення Київської міської клінічної лікарні №9 переповнена. "Не вистачає кисню. На жаль, помирають і молоді", - каже лікар реанімації Наталія Гук.