У Львові онкохворий юнак помер після того, як його вигнали з лікарні. Про це розповіла місцева жителька Ксенія Клим на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у Львові почали відправляти додому важко хворих пацієнтів, щоб звільнити місця для хворих Covid-19. Серед таких пацієнтів виявився 25-річний онкохворий Олег Кулиняк, який помер через кілька днів після прибуття додому.

Читайте Знай в Google News!

Після смерті Олега його мама поспілкувалася з лікарями міської клінічної лікарні №5, проте не отримала навіть слів співчуття.

""Хтось виживає, хтось помирає, життя таке", - кажуть мамі по телефону в 5-ій міській клінічній лікарні Львова. Мамі Олега Кулиняка, яка щойно поховала свого 25-річного сина, якого кілька днів до того відправили з цієї лікарні." - написала Ксенія Клим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Жінка здивована поведінці медиків і обурена тим, що співробітники лікарні не протестують проти крадіжки грошей з "ковідного" фонду і не висловлюють слова підтримки матері, яка втратила сина через те, що медична система в Україні не може впорається з навантаженням.

"Ця історія вимагає розголосу і негайного розслідування. Зараз з усього, що вдалося дізнатися мені - це те, що 5 Міська клінічна лікарня працює в звичайному режимі і продовжує приймати пацієнтів. Що сталося тиждень тому? чому по домівках відправили хворих і що з ними зараз? - повна тиша" - додала Ксенія Клим.

Публікація Ксенії Клим: Facebook
Публікація Ксенії Клим: Facebook
Публікація Ксенії Клим: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром коронавірус обірвав життя легендарного фельдшера

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі помер викладач, якого обожнювали всі

Також, "Знай.uа" писав, що на Хмельниччині коронавірус обірвав життя єпископа