На Львівщині за минулу добу зафіксували 18 смертей внаслідок коронавірусу.

Як повідомляє міський штаб з протидії коронавірусу, на 08.00 год у Львові та на Львівщині підтверджено 28 484 випадки інфікування коронавірусом, з них 815 — летальні (18 людей померли за останню добу). За вчорашню добу лабораторні центри провели 1622 ПЛР-тести. Відтак, 398 результатів — позитивні. Серед них львів’ян — 151. Залишок проб у холодильнику — 503.

Коронавірус, фото: youtube
Коронавірус, фото: youtube


Загалом за час карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 10 285 осіб, госпіталізовані 2412, на амбулаторному лікуванні — 7873, виписані — 2240 пацієнтів. Зараз у лікарні перебуває 171 особа, з них у реанімації — 8, на апараті ШВЛ — 4.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 100 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні – 81, у 5-й міській клінічній лікарні — 56, та в лікарні швидкої медичної допомоги — 246. Загалом за час карантину 11 220 пацієнтів на території області одужали.

коронавірус, фото delo.ua
коронавірус, фото delo.ua


Варто зазначити, що під час карантину потрібно більше часу проводити дома та уникати місць з великим скупченням людей. Також у цей період слід використовувати медичні маски та антисептичні засоби. У міністерстві охорони здоров'я також радять дотримуватися соціальної дистанції та часто мити руки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.