На Львівщині сталася дика НП, чоловік вдарив жінку ножем у серце та втік з місця злочину.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у вівторок, 27 жовтня, на Львівщині було скоєно вбивство. Близько 14:10 год, у Жовківське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району невідомий зловмисник наніс місцевій жительці удар ножем в ділянку серця та втік з місця події.

Фото Національної поліції


Попри зусилля медиків, внаслідок отриманого поранення, 75-річна жінка померла. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Впродовж тридцяти хвилин, поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину — ним виявився 60-річний місцевий мешканець, та затримали його.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом із тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "Годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.uа писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті - крок: "Дуже небезпечний токсин"