До того як Наталка раптово зустрілася поглядами з дивним юнаком, вона вже майже не вірила у кохання. Але в той момент її серце чомусь затріпотіло, немов у школярки перед гарненьким старшокласником. Цей юнак був впевнений в собі і дуже вродливий, передає портал Аrmyinform.

Наталка думала, що такі чоловіки швидко звикають до жіночої уваги й обходяться з красунями без зайвих церемоній. А цей – інакший, хоча було дуже помітно – вона йому надзвичайно сподобалась.

Фото: Аrmyinform


Наталя зізнається, що до побачення з Сашком мала цілковите проросійське налаштування. Цьому сприяли популярні у регіоні російські ЗМІ, точка зору її колег на міській фабриці. Український воїн-патріот був для неї якщо не ворогом, то щонайменше явищем чужим. Але вони роззнайомилися та почали спілкуватися.

Згодом Сашко освідчувався у коханні, стоячи на лівому коліні з обручкою в руці у кімнаті, засипаній трояндовими пелюстками й при сотні запалених свічок.

Фото: Аrmyinform


Однак кохання змінило не тільки долю, а й світогляд – на це пішло пів року. Сашко поводився, як лицар. А знайомство з його бойовими побратимами додатково переконало Наталю в тім, що для цієї категорії чоловіків мужність, людяність і гідність – природні та звичні категорії.

Наразі молода жінка має дві родини: її з Сашком, яку вони створили, та окремий аеромобільний батальйон, де хлопець служить, і в складі якого воює й досі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, договори про постачання авіаційних двигунів для Туреччини від України підписуватимуть "лижні інструктори".

Як повідомляв портал Знай.uа, армія США використовує 3D-друк для підтримки авіації.

Також портал Знай.uа писав, що загиблого під Харковом курсанта посмертно нагородили медаллю.