На Львівщині обрали нового мера Жовкви, чинний міський голова зайняв лише п’яте місце.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що на виборах голови Жовківської ОТГ, за попередніми підрахунками, перемогу здобув наймолодший кандидат, 25-річний самовисуванець Олег Вольський. Він майже на тисячу голосів обійшов свою найближчу конкурентку, представницю партії «Європейська солідарність», помічницю народного депутата Олега Синютки Надію Щур.

Вибори, фото ілюстративне: Facebook Комітет виборців України
Вибори, фото ілюстративне: Facebook Комітет виборців України


За приблизними підрахунками, кількісне співвідношення голосів за голову Жовківської ОТГ виглядає так:

Олег Вольський — 3030,
Надія Щур — 2150,
Любов Дунець — 1300,
Михайло Ях — 1100,
Петро Вихопень — 870.


«Я маю цифри по дільницях, просто їх ще не завезли в ТВК. Ще остання дільниця не віддала протоколів. Грубих порушень на дільницях Жовківської ОТГ не було», — зазначив Олег Вольський.

Олег Вольський – волонтер, громадський діяч, політолог за освітою. Працює в Міністерстві фінансів, аспірант кафедри політології Львівського університету. Кандидатську дисертацію пише на тему місцевого самоврядування. На вибори мера балотувався самовисуванцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляє портал " Знай.ua» Філатов згадав часи бідності і знайомство з дружиною Мариною: "поневірялися по квартирах, грошей не було"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також " Знай.ua " писав, що "Боїшся сам-візьми Корбана", - Краснов запропонував Філатову новий формат дебатів

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі помер боєць, якого поранив снайпер.