У Чехії українець Шетель Віталій отримав важку черепно-мозкову травму. Медики зробили чоловіку операцію, але на продовження лікування родина не має достатньо коштів.

Про це повідомляє родич Віталія Юрій Швеган, передає портал Прикарпаття.

Так, за словами родича потерпілого наразі чоловіку зробили дуже дорогу операцію, але для продовження лікування у родини немає коштів, тому вони звертаються до небайдужих про допомогу.

Фото: Рrykarpattya


"У нашій родині сталося велике лихо. Брат моєї жінки Шетеля Віталій Васильович переніс важку черепно-мозкову травму. Відбулася дуже важка операція в Чехії, яка коштує дуже велику суму грошей близькі та рідні йому люди невзмозі оплатити таку велику суму грошей.

Тому благаємо про допомогу всіх небайдужих людей, знайомих, родичів та друзів, а також людей які співчувають цьому горю", - сказано у повідомленні.

Якщо вас не залишила байдужими історія українця з села Колочава, то допоможіть йому одужати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.ua" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну