На Львівщині лисиця прийшла на залізничний вокзал, при цьому тварина зовсім не боялась зустріти перехожих.

Про це пише Depo.Львів.

Так, стало відомо, що на Львівщині у Трускавці до залізничного вокзалу прийшла руда красуня. Останнім часом лисиці у пошуках їжі все ближче приходять до людей.


Варто зазначити що містяни бачать лисицю серед міста не вперше. Раніше лисицю помітили у міському парку. Тварина у темний час доби прийшла до парку у пошуках поживи.


Для довідки:

Лисиця звичайна — найбільш розповсюджений та широко відомий вид роду Лисиця (Vulpes) родини Псові (Canidae). Вона також є найбільшим видом роду: довжина тіла 60–90 см, хвоста — 40–60 см, маса 6–11 кг.

У більшості випадків забарвлення спини яскраво-руде, часто з неясним темним візерунком, черево біле, іноді чорне. Забарвлення у тварин з південних районів ареалу тьмяніше. Поряд з типово забарвленими «вогнівками» трапляються особини з темнішим хутром: сиводушки, хрестовки, чорно-бурі. Зрідка в природі зустрічаються альбіноси.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті руда бестія закохала в себе всіх далекобійників, і це не плутана

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Франківську скажена лисиця закрила пів міста на карантин

Також «Знай.uа " писав, що На Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді