Вибори мера Львова відбулися сьогодні, 25 жовтня. За місце львівського градоначальника змагалися семеро кандидатів, у тому числі чинний мер. Перші результати екзіт-полів вже оприлюднила соціологічна група "Фама".

За попередніми результатами опитування, на виборах львівського мера із відчутною різницею перемагає чинний градоначальник Віталій Кличко.

За даними екзіт-полів, він набирає 38% голосів. На другому місці із 28% голосів опинився Олег Синютка, на третьому місці Руслан Кошулинський – 9,8% голосів.

Серед партій лідирує «Європейська Солідарність» – 27,7% голосів, на другому місці «Самопоміч» – 20,8% голосів, на третьому - «Голос» із 11,9%.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського. Голова Верховної Ради України одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.