У Львівській області, у Новому Роздолі, супермаркет популярної мережі “Сільпо” звинувачують у продажі недопеченого хліба. Із відповідною скаргою до містян звернувся мешканець міста Вова Сальніков, опублікувавши фото придбаного хліба у спільноті “Підслухано НОВИЙ РОЗДІЛ” у соціальній мережі Facebook.

“Сільпо, хліб Тосканський… Мало того, що навіть не подібний на смак до італійського, то ще й недопечений. Навчіться робити, а тоді називайте закордонними назвами”, – пише обурений містянин.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

У коментарях до допису думки городян розділилися – одні вважають, що хліб дійсно неякісний, інші ж звинувачують автора у «невдячності».

«Хліб тосканський печуть без солі, і він використовується для приготування салату із свіжих огірків і других овочів. Перед цим він сушиться», «З вигляду - він навіть добре не вимішаний, не те, що не випечений. І не важливо, чи тосканський, чи французький, чи наш - технології треба дотримуватись і поважати споживачів», «Це не недопечений, але у нове тісто добавили залишки, тому і отворилися такі зліплені місця», - пишуть одні коментатори.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Так не можна, як ви робите, люди стараються, а вам не догодиш, досить викладати такі фотографії, там немає нічого поганого - іноді так буває», - вважають інші.

агадаємо, популярні в Україні продукти раптово подешевшали, нові ціни приємно здивують.

Як повідомляв Знай. ua, легендарний Хмельницький ринок перетворився на пустелю через пандемію, ні людей, ні ліфчиків.

Також Знай. ua писав, що озвірілий львів'янин побив охоронця ТРЦ через термометр.