У Львові чинний мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося. Причиною цього стала відсутність паспорта, повідомили у сюжеті ТСН.

Як зазначається, на виборчій дільниці Садовий намагався надати члену комісії свій закордонний паспорт, однак цей документ не дає права проголосувати. Львівському градоначальнику відмовили у видачі виборчих бюлетенів.

На своє виправдання Садовий заявив, що не зміг знайти паспорт громадянина України.

"Прийшов з церкви додому шукав і не знайшов", – почав виправдовуватися міський голова Львова.

Однак жінка, яка є членом виборчої комісії, не стала видавати бюлетені Садовому, заявивши, що це не дозволено законодавством.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Садовий пообіцяв, що спробує ще пошукати паспорт вдома. Якщо йому вдасться знайти документ, то він повернеться на дільницю пізніше.

Із мером Львова прийшли голосувати також його дружина, теща і наймолодший син. У Садового запитали, чому він взяв із собою дитину, на що той відповів, що не знав, на кого його залишити.

Нагадавши, лікарні цинічно наживаються на українцях з covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, Садовий попередив українців про підлянку коронавірусу.

Також Знай. ua писав, що в Україні почнуть випускати вакцину від коронавірусу, Зеленський сказав останнє слово.