У Львові хлопець врятував кошеня, яке застрягло високо на дереві. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, комунальні служби, до яких дзвонили люди і просили врятувати малюка, не поспішали виїжджати на виклик. Ситуацію врятував хлопчина, який просто проходив повз.

«Велике дякую звичайному перехожому, хлопчині на ім'я Володимир. На відміну від всіх наших львівських служб, які тільки обіцяли подумати та десь там передати інформацію про кошенятко на дереві з метою спасіння, він просто зняв рюкзак та куртку і поліз на дерево висотою метрів 15!!!», - пише автор посту.

«Шкода, що не подумала зафільмувати, як кошеня почало сповзати назустріч людині, ніби зрозуміло про допомогу. Між ними було ще метрів шість-сім, як рижик почав падати. Але Володя вчасно простягнув руку, тим самим не дав розбитися кошеняті. Воно впало, але приземлення було м'яким», - додає жінка.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

«Низький уклін Володі та батькам, які виховали такого хлопця!», - резюмує вона.

«Молодець! Бог тобі віддячить сторицею», «Щастя та міцного здоров'я вам, Володимир!!!», «Гарну дитину виховали батьки.... милосердя в наш час - рідкісна цінність», - дякують герою львів’яни.

Нагадаємо, раніше виснаженим зубрам з Прикарпаття знайшли новий будинок - більше не вмиратимуть від голоду.

Як повідомляє портал «Знай.uа», дивовижна історія незвичайної дружби порося з собаками: його серце наповнене любов'ю, і веде він себе зовсім не по-свинськи.

Також «Знай.uа " писав, як свинка-герой врятувалася з ферми і змінила життя однієї сім'ї: ми з ним не просто так зустрілися