Вже незабаром у Львові відбудуться місцеві вибори. За крісло мера борються кілька кандидатів, але поки що за рейтингом лідирують чинний мер Андрій Садовий та Олег Синютка від фракції “Європейська Солідарність”. Так, напередодні Садовий не прийшов на дебати із Синюткою.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” та кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка.

Олег Синютка
Олег Синютка


“Прийшов на дебати з Садовим, на запрошення телеканалу “Перший Західний”. Але, на жаль, дебати не відбулися. Чинний мер Львова очевидно не лише боїться конкурентів, а взагалі не має що сказати львів’янам”, – йдеться у дописі.

Олег Синютка також закликав Андрія Садового розказати громаді правду про те, як ведуться ремонти доріг, чому не будуються садочки і школи та чому в місті процвітає будівельна мафія.

“На жаль, ми так і не почуємо відповідей на питання, які турбують громаду впродовж багатьох років вашого управління містом. І те, що ви не виходите на публічні дебати свідчить про вашу нещирість. Така поведінка не личить керівнику європейського, демократичного Львова”, – наголосив Олег Синютка.

Нагадаємо, Знай писав, що депутат Львівської міськради та керівник організації» Варта 1 " Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу".

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від " Слуги народу".