Батьки завжди люблять своїх дітей та оберігають. Вони турбуються про своє чадо пропри все, але у житті кожної дитини настає такий момент, коли потрібно відійти від батьків та розпочати власне доросле життя. Бувають і такі випадки коли дитина не надто хоче йти від батьків, передає портал Рrykarpattya.

Героїня сьогоднішньої життєвої історії розповіла, що її сину зараз 19 років. Але попри це він ніде не навчається та не працює й повністю живе за рахунок батьків.


"Я казала, що до 18 він на моїй відповідальності. Може жити з нами, за наш рахунок. А далі – вільне плавання. Мама - це до кінця життя. Назавжди, але… є межі. Доросла людина повинна працювати та утримувати себе сама. Як би складно не було, є гуртожитки, зйомні кімнати в квартирах. Батьки не зобов’язані віддавати своє житло дорослим дітям", - говорить жінка.

Перехожі, скріншот з фото
Перехожі, скріншот з фото
Ілюстративне фото


Жінка бідкається, що попри свій дорослий вік її син ніде не працює та ні до чого не прагне. У нього навіть немає цілей у житті.

"Мій син ніде не працює та не вчиться. Він живе за наш рахунок і нічого в цьому житті не хоче. Лише померти. Так, складний підлітковий період та спроби самогубства. Все це плавно перейшло в складне та безвідповідальне доросле життя.

Як направити його? Як пояснити, що життя – це цінність. Ми його любимо будь-яким і це буде завжди. Але людина в 19 років має працювати. Хоча б кілька годин в день. І заробляти на їжу та житло сама", - бідкається вона.

Жінка говорить, що боротися з сином марно, навіть його батько “вмив руки” та каже, що йому добре і так.

"Але ми, батьки, не вічні. Ніякої інвалідності, соціальної допомоги в нього немає. І з часом, коли помремо, то син залишиться сам на сам зі світом. Без їжі, а згодом без житла. І, можливо, у 19 років ще можна якось на нього вплинути. Пояснити, що жити за чийсь рахунок не варто і треба працювати. Звертались до психологів та психіатрів. Поки це не допомагає…. Бо сама людина не хоче цього", - підсумувала жінка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Чернівецькій області проживає сім'я з сімома дітьми та батьком-тираном. Живуть у повній злиднях.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Також Знай писав, що у віддаленому хуторі на Тернопільщині живе всього 1 житель.

Нещодавно Знай передавав, що 29 липня туристи з Києва під час проходження свого маршруту повідомили рятувальникам, що знайшли людину, якій потрібна допомога.