У Росії в інтернаті для людей з інвалідністю розгорівся справжній скандал. Там пацієнток з вадами розвитку змушували до примусової стерилізації.

Про це повідомляє Свідок.

Жінкам, з їхніх слів, погрожували і ставили ультиматум. Тривали ці процедури майже 10 років, і тільки нині вдалося розкрити правду. Але попри зізнання пацієнток керівництво закладу всі звинувачення спростовує.

Скріншот з відео


"Якщо не розпишешся ПНІ поїдеш, або в психоневрологічний інтернат, де тобі можуть укол поставити, щоб ти як зомбі ходила чи як овоч валялася. Або ж погоджуйся на операцію, щоб не народжувати", - каже Ольга Єгорова, колишня вихованка інтернату.

Наразі правоохоронці встановлюють всі деталі та обставини цієї події. Поки що триває слідство.

На Уралі пацієнток інтернату для інвалідів і людей з вадами розвитку змушували до примусової стерилізації. #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Woensdag 21 oktober 2020

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі малюк-сирота з синдромом Дауна потребує няні і турботи: "Допоможіть Іванку"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Сонячна" дівчинка з Франківська підкорила світ яскравим талантом: "Хвороба — не вирок"

Також «Знай.uа» писав, що Українець з ДЦП підняв у небо літак - мрії повинні збуватися