Мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її донечці.

Про це повідомляється у спільноті "Лілія Лопатка. Сторінка допомоги донечці" у соціальній мережі фейсбук.

Звичайна українська сім'я звернулася за допомогою задля порятунку своєї донечки. За життя Лілії її батьки борються з народження. Вони знали, що рано чи пізно дівчинці знадобиться трансплантація печінки, але не очікували, що одного осіннього ранку все на стільки кардинально зміниться.

Фото зі сторінки Лілії Лопатка. Сторінка допомоги донечці


"Все сталось на стільки швидко, що ми не встигли оглянутись, а вже потрібно було летіти до Бельгії, бо стани Лілі переходив у критичний! Слава Богу, закрити збір тоді вдалось дуже швидко, адже Господь послав нам справжнього чарівника на нашому шляху — то був батько однокласника Лілі.

Було дуже сильне відторгнення... Але слава Богу Лілечку врятували. І наразі є знову ризик рецидиву відторгнення, що є небезпечно для життя Лілі", - сказано у повідомленні.

Наразі сім'я має заплатити 80 000 € у клініці в Бельгії аби заздалегідь попередити відторгнення донорської печінки. Якщо вас не залишила байдужими історія Лілії, то допоможіть врятувати дівчинку.

Звичайна собі сім'я, ми й ніколи в житті не могли подумати, що прийдеться з протягнутою рукою просити допомоги у...

Geplaatst door Лілія Лопатка. Сторінка допомоги донечці op Woensdag 9 september 2020

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Нещодавно Знай передавав, що Перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя.