У Росії помер скандальний священик. Про це розповів прес-секретар Синоїдального відділення з церковного благоустрою та соціального служіння Василь Рулінський на своєму Telegram-каналі.

Повідомляється, що в Росії помер скандально-відомий протоієрей Дмитро Смирнов, який був головою комісії Російської Православної церкви у справах сім'ї, захисту материнства і дитинства.

Читайте Знай в Google News!

"Зараз стало відомо про смерть отця Дмитра Смирнова. Царство Небесне дорогому батюшки. Владика Пантелеімон в Южно-Сахалінську звершив панахиду за новопреставленому отцю Дмитру."- написав Василь Рулінський.

Літургія по отцю Дмитру Смирнову запланована на п'ятницю 23 жовтня, на 08:30. Цього ж дня, о 10: 00 розпочнеться відспівування померлого священика.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Публікація Василя Рулінського: Telegram

Варто відзначити, що батько Дмитро Смирнов був відомий завдяки безлічі скандальних заяв. Так, вона називав жінок, які живуть з чоловіками без шлюбу "безкоштовними путанами". Крім того він був противником зупинки церковних служінь під час пандемії, а сам коронавірус називав "корисним явищем".

Дмитро Смирнов, фото: російські ЗМІ

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо, що в Італії молодий українець згорів живцем, такого і ворогові не побажаєш

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер мужній українець, загартований полярними вітрами

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі коронавірус обірвав життя командира батальйону