Коли всі страви з картоплі вже набридли, а хочеться вразити свою родину на допомогу прийде рецепт картопляних гніздечок. Ця страва не забере у вас багато часу, проте подарує незабутній смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Нам знадобиться:
картопля 
яйце – 1 шт. 
сіль – за смаком 
вершкове масло 
Для начинки: 
бекон шматочками 
сир моцарела 
яйця перепелині 
Спосіб приготування: 
Відварити картоплю, воду злити. Зробити пюре з маслом і яйцем. Посолити. Пюре повинно бути густим, тоді в духовці буде добре тримати форму. 
                
Охолоджене пюре викласти в кулінарний мішок з насадкою. На пергаментному папері намалювати круги. Папір перевернути на іншу сторону, круги в будь-якому випадку буде видно. Сформувати з картоплі гнізда, зробити дно.
                
На дно покласти бекон (його можна попередньо трішки підсмажити). В кожне гніздо викласти потерту моцарелу. Зверху вибити по 1 перепелиному яйцю. 
Випікати в духовці при 200°C до готовності (до легкої скоринки на картоплі). Картопляні гнізда готові!
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", . Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом.