Коли всі страви з картоплі вже набридли, а хочеться вразити свою родину на допомогу прийде рецепт картопляних гніздечок. Ця страва не забере у вас багато часу, проте подарує незабутній смак.


Нам знадобиться:

картопля
яйце – 1 шт.
сіль – за смаком
вершкове масло

Для начинки:

бекон шматочками
сир моцарела
яйця перепелині

Спосіб приготування:

Відварити картоплю, воду злити. Зробити пюре з маслом і яйцем. Посолити. Пюре повинно бути густим, тоді в духовці буде добре тримати форму.

Фото: gotuemo


Охолоджене пюре викласти в кулінарний мішок з насадкою. На пергаментному папері намалювати круги. Папір перевернути на іншу сторону, круги в будь-якому випадку буде видно. Сформувати з картоплі гнізда, зробити дно.

Фото: gotuemo

Популярні новини зараз

"Холостячка" Злата Огнєвіч у весільній сукні вирішила долю нового нареченого: "Тільки я, тільки ти..." 

Гола дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова сховала животик за простирадлом: "Ніхто не відніме"

Юля "Зайка" зізналася, чи вільне її серце після фіналу "Холостяка": "Прийшов у формі"

Андре Тан підказав, як правильно вибрати купальник: "Збільшити груди і приховати живіт"

Показати ще


На дно покласти бекон (його можна попередньо трішки підсмажити). В кожне гніздо викласти потерту моцарелу. Зверху вибити по 1 перепелиному яйцю.

Випікати в духовці при 200°C до готовності (до легкої скоринки на картоплі). Картопляні гнізда готові!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом.