Суд почав розглядати справу хлопчика, якого бабуся погрожувала викинути з вікна.

Так, стало відомо, що викинути онука з вікна пообіцяла літня жінка в Москві у відповідь на вимогу приставів відкрити двері. Маму маленького Міші обмежили в батьківських правах, і зараз вона стоїть на обліку в КДН, а також в наркологічному диспансері.

Більше півроку тому було прийнято рішення суду про вилучення дитини, судові пристави намагалися зробити це не вперше. І в один з таких візитів бабуся пообіцяла викинутися з дитиною з вінка, якщо вони увійдуть в квартиру.


Лідія, мама дитини стверджує, що все це брехня. Вона каже, що не випиває і багато працює.

"Я нібито не стежу за своєю дитиною, не займаюся її вихованням. Суд виніс рішення без мене. Мені не приходила повістка до суду, порушили право на захист. Я не змогла прийти до суду навіть виправдати себе. Вони сказали, що я повинна добровільно віддати дитину", - говорить Лідія Казанцева, мама дитини.

Бабуся також стверджує, що Лідія сильно любить Мішу і піклується про нього. Вона вважає, що виною всьому батько дитини з яким Лідія вже розійшлася. Два роки тому коли вони жили ще разом батько дитини випивав і наливав своїй дружині, але після розлучення жінка не п'є вже практично півтора року.


Наразі на пенсіонерку завели кримінальне провадження. А Лідія через суд домагається права на виховання сина. Зараз хлопчика помістили в установу соцзахисту. Бабуся і мама сподіваються, що незабаром Міша повернеться додому.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.ua" , маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.ua" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну