У Львові правоохоронці врятували чоловіка, який намагався двічі покінчити життя самогубством через нерозділене кохання.

Про це повідомляється у Facebook Патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що в понеділок, 19 жовтня правоохоронці отримали виклик від чоловіка, який хоче накласти на себе руки на залізничному вокзалі. Він сам сказав поліцейським, що кинеться під швидкісний поїзд на першому пероні.


На вказане місце оперативно прибув наряд патрульної поліції. Поліцейські виявили там чоловіка, 26-річного жителя Запорізької області, він був у розпачі. Чоловік розповів патрульним про особисті проблеми і про те, що провів добу на вулиці. Хлопець подзвонив дівчині, до якої приїхав в гості, але під час спілкування з ним поліцейські помітили, як він дістав ніж і спробував собі нашкодити.

Патрульні поліцейські забрали у потерпілого ніж і закували в наручники. На місце події викликали швидку допомогу, яка забрала чоловіка.

Львівські патрульні рятували чоловіка від самого себе

Львівські патрульні рятували чоловіка від самого себе Вчора вдень, близько 15-ї години, надійшов виклик від чоловіка, який хоче покінчити із життям на Залізничному вокзалі. Він сказав поліцейським, що кинеться під швидкісний потяг на першому пероні. Інспектори 3 батальйону Володимир Коваль та Володимир - Лев Кущаківський негайно прибігли на місце події. Обстеживши перон та опитавши машиніста згаданого потягу, вони знайшли чоловіка. 26-річний мешканець Запорізької області був у розпачі. Розповів про особисті проблеми і про те, що провів добу на вулиці. Він зателефонував дівчині, до якої приїхав у гості і поліцейський під час спілкування із нею помітив, як заявник дістав ніж і спробував собі зашкодити. Поліцейські негайно відреагували і забрали ніж з його рук. На громадянина одягнули кайданки. На місце події викликали швидку допомогу, яка забрала чоловіка. Дякуємо поліцейським за службу! Підписуйтеся на наші сторінки в соціальних мережах: Телеграм: https://t.me/lvivpatrolpolice Інстаграм: https://www.instagram.com/lvivpatrolpolice?r=nametag Ютуб: https://m.youtube.com/channel/UCR9Zt4fbiAIDX02kYtUIcFg Твіттер: https://twitter.com/PressLviv?s=09 #ПорядокЦеТи #lvivpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Maandag 19 oktober 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз.

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.