У центрі Львова помітили чоловіка, який розгулював із бойовим пістолетом.

Про це пише Depo.Львів.

Так, стало відомо, що у Львові затримали чоловіка з бойовим пістолетом. Інцидент стався на площі Петрушевича.

Повідомляється, що двох чоловіків, які гуляли центром Львова, поліцейські зупинили через те, що опис одного з них співпадав з описом підозрюваного у крадіжці.

Фото Національної поліції


"Один із них був ззовні схожий на зловмисника, причетного до крадіжки грошей у відвідувача спортивного комплексу, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького. Злочин був скоєний напередодні. Півтори тисячі гривень були викрадені з шафки для одягу", – розповіли у поліції.

У його товариша поліцейські виявили пістолет Макарова з набоями. Зброю вилучили на експертизу. А його власнику, 29-річному іноземцю, повідомили про підозру за ч.1 ст.263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю).

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві живе сім'я переселенців, в якій дитина страждає невиліковним генетичним захворюванням. Мати хлопчика не здається, знаючи, що врятувати дитину неможливо.

Також Знай повідомляв, що прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції і посилила покарання матері, яка приховала свою вагітність, народила, а потім задушила дитину.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 25 вересня 2016 року в Дніпрі були застрелені співробітники Національної поліції Артем Кутушев і Ольга Макаренко.